Chugginton doe dagen!

Wij kregen een super leuke invite het event bij te wonen van de Chuggington doe dagen in het spoorwegmuseum (Utrecht) het was dus even bring your kid to work day! Het was even pittig zo vroeg op te staan, en we waren helaas fashionably late(as always #momlife) maar dankzij Melanie (@meelanieelzinga) haar prachtige in-parkeer kunsten (we blijven vrouwen hé) stonden we lekker dichtbij het museum en konden we zo naar binnen lopen waar wij Malou ontmoette! We waren net te laat om met alle influencers en bloggers een treintje van hout te maken maar kregen een thuiskit mee naar huis (dit lijkt mij een klusje voor papa) dus die gaan we nog even maken natuurlijk!

Bij de Chuggington doe dagen kan je Wilson de trein ontmoeten,is er een draaimolen zijn er leuke optredens en kan je natuurlijk zien hoe een trein er vroeger uitzag ( dat was voor mama ook wel even vreemd een soort van mini appartementje) Er is een draaimolen waar de kindjes in kunnen en er zijn onwijs veel plekjes waar je als mama zjinde heerlijk even kan koffie-thee-redbull leuten (redbull is life) En natuurlijk…lekker shoppen, de kids kregen een Chugginton treintje (normaal zijn dit soort dingen altijd onwijs prijzig maar voor 5 euro sla in die hap) en mama heerlijke duimdrop.

Ik ben altijd onwijs inspiratieloos in de vakanties en vind het ook lastig om te kijken wat voor beide mijn kids nou eigenlijk echt leuk is om te doen (3 en 8) de oudste kon helaas niet mee ivm school maar had dit wel onwijs leuk gevonden! De doe dagen zijn helaas bijna afgelopen, maar ik vind dat elk kind sowieso een keer bij het spoorwegmuseum moet zijn geweest! Het is ook zonder de doe dagen onwijs leuk en het is voor mij echt nostalgie ik ging vroeger altijd met mijn opa! So check it out natuurlijk: www.spoorwegmuseum.nl

Je kan natuurlijk niet naar Utrecht zonder even de stad in te zijn gegaan dus kozen wij ervoor nog even lekker te gaan lunchen met de kids… and my oh my blij dat we dat hebben gedaan we hebben namelijk echt de LEKKERSTE aardappel ooit gegeten bij: http://www.jacketz.nl/en #foodpornalert En natuurlijk naar de leukste kinderspeelgoedwinkel Pinokkio ( jaja jeugdsentiment die opa van mij) waar we nog even lekker gingen shoppen en rondkijken en natuurlijk as always mission accomplished.

Ook dus echt een aanrader(nospon) ik heb voor mijn oudste(Jayleigh) daar Rory’s story cubes gekocht, je gooit de dobbelstenen en maakt met de afbeeldingen die daarop staan zelf een verhaal. Op deze manier word de fantasie natuurlijk flink geprikkeld! We willen dit 1 keer in de week met haar doen om haar op deze manier goed te laten oefenen met haar spelling en begrijpend lezen aangezien ze schrijft,bedenkt en terug verteld tegelijkertijd… Leuk en leerzaam dus!

En toen was het helaas al weer tijd voor afscheid en terug met de trein!

Vandaag maken wij de winnaar bekend van het pakket twv 2500 euro! Wil jij nog deelnemen? Check dan mijn feed: @socialdoctornl om mee te kunnen delen!