De SocialDoctor Najaars Brunch

Mijn eerste blog ooit!

Ik heb lang getwijfeld of ik dit ging doen, maar ik merk dat mensen het wel heel erg leuk vinden te zien wat ik allemaal doe met mijn werk en zo kan ik ook de bijzondere mensen waar ik mee werk laten zien aan jullie.

Zoals op mijn site beschreven staat ben ik dus de socialdoctor, ik neem een x aantal bedrijven hun social media over waaronder kiddome, sojamie, glitz4kids en nog vele andere leuke bedrijven!
Daarnaast koppel ik Influencers en BN’ers aan samenwerkingen denk aan Bobbi eden, Olcay gulsen Channah Koerten en Jamie Faber. Mijn influencers bestand was eerst enkel voor de klanten waarmee ik mee werkte maar op 15 September was de launch dat alle bedrijven samen kunnen werken met de unieke namen die bijna allemaal enkel via mij werken.
Ik besloot om een event te hosten, en wat ben ik onwijs blij dat ik dit heb gedaan!

De Social Doctor Najaars Bunch

Voor het event moest alles natuurlijk gesponsord worden in ruil voor promotie en dankzij de hoge gunfactor die al deze dames jegens mij hebben is dit goed gelukt. Tijdens mijn interview met RTL4 met One2track filmde wij op een onwijs leuke locatie namelijk: Beachloungeatn05 (echt een aanrader het is ook in de winter open!) zij hebben aangeboden hun locatie voor ons open te stellen. Dat was de eerste echte stap naar het event toe. Na de locatie kon ik natuurlijk verder gaan plannen, zo kwam ik bij Themaevent zij maakt de meest prachtige creaties met ballonnen,mooie pilaren waar de cupcakes op stonden van Mariassweetcakery en mooie tafelstukken!

Ik had een giga goodiebag in gedachten, er zijn maanden mailen, bellen en DMen hier aan vooraf gegaan om uiteindelijk een goodiebag twv 2500 euro per stuk samen te stellen! Wat een trots dat zulke grote namen zoals Vtech, Microstep, Kaschka en Icewatch met mij een samenwerking wilde aangaan!

D-Day

Goodiebag

Ondertussen waren mijn nerves helemaal weg ik was de kalmte zelve en ik zal jullie vertellen ik heb zeker 1 kale plek op mijn hoofd overgehouden door dit event (true st

ory). Maar met de steun en hulp van Bobbi Shout out girl! En vooral Melanie (Meelanieelzinga instagram checkitout) heb ik het toch even allemaal gedaan! Volbeladen met goodiebags (en bijna een gat in mijn hoofd, iets met remmen met een auto vol microsteps) gingen we naar het event, eenmaal daar werd het echt realiteit..waar ik maanden naartoe had gewerkt was happening RIGHT NOW. Uiteraard kwam Bobbi met Brandon als eerste aan, arme Brandon was een beetje ziek maar echt wat een dapper mannetje is het toch! Ondanks dat hij zich niet lekker voelde was hij meteen onwijs happy met zijn paw patrol auto (thank you pawpatrolbenelux) en is hij lekker bij mama op schoot gaan zitten.

De rest druppelde langzamerhand binnen, behalve Channah (oke dit komt later nog want wat een stress heeft die mij bezorgd my god) We gingen allemaal lunchen, en ik hield mijn Speach wat natuurlijk gebruikelijk is. Het was een onwijs leuke en gezellige dag, het weer zat mee, we hebben buiten nog even lekker kunnen loungen en iedereen bleef langer dan de bedoeling was (dat betekend dat het succesvol was toch?)

What about Channah

Channah, mijn schatje… 40 weken zwanger werkte nog steeds, zij kan echt prachtige nagels zetten en er kwamen onverwachts klanten langs (iets met een storing in haar online agenda)
Ze was zo druk, echter dacht ik dat ze ergens alleen op het strand aan het bevallen was, en heb ik stad en land afgebeld om te checken waar ze was… maar ze heeft het helemaal goed met mij gemaakt hoor! Om iedereen wat bekender te maken met Social doctor geven wij dezelfde goodiebag weg als dat iedereen op het event had twv 2500 euro! Wil jij kans maken op zo een mooie goodiebag? Check out Socialdoctornl op instagram Maandag 14 Oktober en laat weten dat jij graag een kansje maakt!

Liefs,

Jade
Socialdoctor.nl

 

Fotografie en Video door eneble.nl.

Aftermovie: