We hebben influencers voor je klaar staan

Wij bemiddelen tussen bedrijf en influencer, dit betekend dat we meedenken met klant maar ook kijken marketing strategische hoe en welke influencer hier goed voor kan worden ingezet, en vooral wanneer en hoe.

We hebben verschillende pakketten en mogelijkheden…

Maar ook marketing strategisch kijken hoe en welke influencer hier goed kan worden ingezet en vooral wanneer en hoe

Influencers

Een influencer (14.000+ volgers) kan een groot onderdeel zijn van groei in volgers en omzet op social media (vaak instagram), ervaring toont dat dit een boost geeft in groei en omzet.

In ons bestand staan enkele influencers en BN’ers waarvan wij weten dat deze een product enkel zullen promoten wanneer zij achter een product of dienst staan en dit dan ook goed zullen promoten.

(Micro) Influencers

Een micro influencer heeft minstens 6000 volgers op instagram. Een aantal van onze microinfluencers hebben een drukbezochte blog, of vlog op YouTube.

Een leuke manier om jouw bedrijf te promoten!

Brandreps

Onderschat niet de kracht van goede foto’s en staar je niet blind op het aantal volgers want onze brandreps kunnen promoten als de beste!

Onze brandreps kunnen goede foto’s maken die bruikbaar zijn op jullie social media, ze weten hoe ze moeten promoten in groepen, zonder dat het te sales gericht is, maar wel effect heeft.

Ik wil een influencer boeken!