Werk samen met de Social Doctor influencers

Wij bemiddelen tussen bedrijf en influencer, dit betekend dat we meedenken met met  de klant. Wij kijken marketing strategisch hoe en welke influencer voor een campagne kan worden ingezet.

Ook kijken wij naar wanneer een campagne het beste zou lopen en bijvoorbeeld of het zin heeft om je op 1 grote influencer te focussen terwijl je aan een paar micro influencers misschien veel meer aan bereik en engagement voor jouw product kunt hebben.

Influencers

Een influencer (14.000+ volgers) kan een groot onderdeel zijn van groei in volgers en omzet op social media (vaak instagram), ervaring toont dat dit een boost geeft in groei en omzet.

In ons bestand staan alleen influencers en BN’ers waarvan wij weten dat deze een product enkel zullen promoten wanneer zij achter een product of dienst staan en dit dan ook goed kunnen weergeven. Het mooie hiervan is vaak de kracht van herhaling. Wanneer een influencer echt enthousiast is, zul je jouw product echt vaker voorbij zien komen. Misschien niet altijd met een tag, maar de meeste influencers krijgen tig berichten op een dag waar die leuke tas van is, waar die deken op de bank vandaan komt of welke cereals ze eten.

(Micro) Influencers en/of bloggers

De micro influencer heeft grappig genoeg vaak in verhouding een betere engagement dan de grotere influencers. Dit is omdat zij toch meer 1 op 1 met hun volgers in contact zijn. Dit kan een heel groot pluspunt zijn voor een merk.

Een micro influencer heeft soms maar 2000 volgers op Instagram. Maar daarnaast bijvoorbeeld een goedlopende Facebook pagina, een grote engagement op Twitter of honderdduizenden views op Pinterest. Of wat dacht je van een goedlopend blog?

Dan heb ik het niet alleen over hoeveel bezoekers ze hebben, maar ook de waarde voor Google. Als je als bedrijf goed gevonden wilt worden, zijn dat zeker punten om naar te kijken.

Een interessante manier om jouw bedrijf te promoten!

Brandreps

Onderschat niet de kracht van goede foto’s en staar je niet blind op het aantal volgers want onze brandreps kunnen promoten als de beste!

Onze brandreps kunnen goede foto’s maken die bruikbaar zijn op jouw eigen social media naast die van hun zelf. Ze weten hoe ze moeten promoten in groepen, zonder dat het te commercieel is, en toch effect heeft.

Ik wil een influencer boeken!