Sibble op de We Are Pregent Beurs

Ik werk al een tijdje met Sibble, hun hebben de meest leuke maxicosi hoezen,kappen ,inleggers en ga zo maar door! Zij vroegen mij of ik eventueel namens Sibble op de We are pregnant beurs wou staan,uiteraard vond ik dit wel heel erg leuk alleen was helemaal alone iets te veel werk dus vroeg ik Melanie mee (meelanieelzinga).

Ik moet eerlijk bekennen dat toen ik bezig was Channah haar kraamborrel te organiseren (denk aan locatie,drankjes etc), ik er niet aan had gedacht dat dit hetzelfde weekend zou zijn als dat de beurs zou zijn (stress domme Jade) Ook had ik er geen rekening mee gehouden dat er voor Olcay nog een thema moest zijn voor haar speciale filmpje voor een secret project waar zij mee bezig is moest worden geregeld… Gelukkig heb ik onwijs leuke mensen waar ik mee samen werk, @eneble, noralistyling, twistea, beachloungeatn05 heel erg bedankt voor het helpen alles toch dit weekend voor elkaar te botsen ook al kon ik helaas niet aanwezig zijn!

De beurs
Ik moet eerlijk bekennen dat ik sceptisch was over hoe heftig het zou zijn als we daar stonden, iedereen had mij ervoor gewaarschuwd dat dit onwijs heftig is en je daarna tot ziek aan toe kan zijn.
En inderdaad,heftig was het wel ik ben namelijk een socialdoctor zonder rijbewijs (jaja het theorieboek sleep ik de laatste twee weken overal mee naartoe in mijn handtas i learned from it) dus alles moest gedaan worden met de trein.  De dames van Sibble hadden gelukkig wel de opbouw al gedaan zodat Mel en ik daar niks meer aan hoefde te doen.  Echter is om 5.00 opstaan toch wel een pittig dingetje, vervolgens 20 minuten naar het station lopen( ja ik woon in een gat tegenwoordig) en dan in de trein tussen de chagrijnige (ik was er zelf 1 van) mensen zitten.

Gelukkig kwam Melanie mij vanaf Utrecht centraal halen dus het scheelde mij elke dag nog een half uur extra reistijd. Een aantal van mijn klanten stonden op de We are pregnant beurs dus tijdens het zoeken naar onze stand kon ik meteen even gedag zeggen! (het was leuk om Jullie allemaal real life even te ontmoeten leuk volk zijn jullie!) Sibble is een merk dat al 11 jaar bestaat, ik doe hen social al een tijdje wat helaas moeizaam gaat. Hun doelgroep is veroudert ivm dat dit merk al 11 jaar bestaat!Dan moet je dus eigenlijk helemaal opnieuw beginnen en de social die de afgelopen 11 jaar is bijgehouden helemaal opnieuw starten. De we are pregnant beurs heeft hier onwijs bij geholpen, we vonden het leuk om er te staan,we hebben veel verkocht (en gekocht) en Melanie en ik hebben de grootste lol gehad. Het heeft ook zijn tol geëist namelijk…mijn rug drie dagen de hele dag op je benen staan, amper slapen(en mijn kindjes missen manman) is inderdaad onwijs heftig maar het was het wel waard. Ik typ deze blog dan ook vanuit mijn bed met een kruik op mijn rug.

Ik wil Melanie onwijs bedanken voor het samen met mij staan (we hebben geen eens ruzie gehad shocking) en ondanks dat ik soms een maxicosi in mensen hun nek wou gooien of ze wou wurgen met een maxicosi kap (wat een onbeschoft volk bestaat er!) hebben we het beide onwijs naar ons zin gehad. Neem eens een kijkje bij Sibble (als ik een baby had wist ik wel voor welke kap ik zou gaan namelijk de Leopard).

sibble.nl

Liefs,

Jade

Channah kraamborrel door eneble.nl

Olcay kerst thema

Op de We Arre Pregnant Beurs