Social media management

Voor een groot scala aan bedrijven verzorgen wij het social media management waarbij we ‘op maat’ posten. Bij veel klanten worden soms wel 4 posts per dag geplaatst. Wij leveren de teksten aan en zorgen voor meer engagement bij de klant.

Voor bedrijven/merken die graag meer wederverkopers willen kunnen wij helpen met het proces om deze bedrijven te vinden en te benaderen. Naast het posten zorgen wij ook voor de klantenservice via DM’s, het reageren op posts en het zorgen voor meer groei op social media en daarmee dus meer omzet!

Heb jij een eenmanszaak en ga je op vakantie? Geen probleem want we posten uiteraard gewoon door!

Voor vragen of een social management service meer gericht op jouw specifieke wensen kun je mailen naar info@socialdoctor.nl

Social Media Take Over

Wil je helemaal geen zorgen meer om je social media? Dan nemen wij jouw social media (of een bepaald kanaal) volledig over. Wij verzorgen naast de posts ook de webcare via social media. Wel zo relaxt!

Gedeeltelijke overname

Hou je liever de klantenservice in eigen beheer? Kies dan voor de gedeeltelijke overname: wij verzorgen dan de posts en jij de klantenservice.

Webcare

Jouw merk wordt mijn alter ego, jouw doelgroep mijn BFF. Ik weet wat en hoe jouw klanten het willen. Hierdoor kan ik op alle niveaus en onderwerpen met hen meepraten.

Mijn klantenservice verandert ‘de klant’ in jouw fan. Ik blijf vriendelijk op momenten waarop anderen kwaad worden en beïnvloed iedere online ervaring met positiviteit.