Hi, welkom!

Mijn naam is Jade. Ik ben ondernemer en moeder van twee dochters. Sales gericht en een passie voor social media. 

Na een heftig ongeluk ben ik officieel met Social Doctor gestart.

Ik zie heel veel bedrijven, maar ook mensen, worstelen met Social Media, vaak doen ze er te weinig of zelfs helemaal niets mee. Én wanneer er dan al iets gepost wordt is het lukraak, zonder strategie, omdat er duidelijk zichtbaar – voor mij- een stukje kennis, tijd en ook feeling missen. En dat is natuurlijk zonde. Facebook, Instagram, Youtube, Snapchat, LinkedIn en/of Pinterest zijn namelijk geweldige platformen om jezelf en jouw bedrijf online goed in de spotlights te zetten.

 

Waarom mijn passie voor dit werk? Binnen Social Doctor komt voor mij alles samen: het helpen van ondernemers geeft erg veel voldoening. Het creëren van mooie en professionele content samen met de influencers of het zien van de positieve reacties van de opdrachtgever en ook de engagement van de doelgroep. Het is een plaatje wat volledig samenkomt. Ook het feit dat wij allemaal met elkaar verbonden zijn door het internet maakt het voor mij als ex-webshophouder speciaal.

Ik ben trots op mijn werk en het team waar ik nu mee samen werk. 

Wil je meer weten? Volg mij dan op instagram/socialdoctornl